torsdag 18 september 2014

Mysig dag igår

D smsade mig från jobbet igår och frågade om vi inte skulle gå ut och äta och gå på bio. Först var jag lite tveksam, men tänkte sen att vi behöver göra något skoj i vardagen. Var en god middag och en jätterolig film, vi skrattade så mycket och behövde få göra det.  Nu har vi låg humor, men vi såg på Let´s be cops.

Under middagen diskuterade vi lite ifall det kommer bli IVF, vart vi står med det. Kändes som vi bägge var inställda på att göra det, vi får ju 3 försök av landstinget. Dock pratade vi lite om vad vi gör om inget av dem 3 försöken tar sig...  Är ju väldigt kostsamt att betala själva. Nu är det ju fortfarande en bit bort på vägen, men som det kändes nu kommer vi nog inte göra fler försök isåfall. Kanske istället fortsätta på vanligt sätt och ta några kurer med pergotime imellanåt, om vi får. Man ska ju inte ta för många kurer, då det är lite risker med cellförändringar osv.  Tänk vad man utsätter sig för..för vaddå? vakna nätter, skrik och blöjbyten... tärande på förhållande, men samtidigt så mycket tillbaka.

Har tagit andra tabletten idag, inga biverkningar än så länge, men man vet ju aldrig om det smyger sig på. Hoppas dock slippa. Är många nu i trådarna jag följer som fått börja med pergotime nu eller har kommit en bit in på IVF-vägen, är mycket spännande nu, hoppas verkligen att alla vi som kämpar, ska få lyckas snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar